Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Sevdiklerimiz ortada mânia olan bu sistemleri bu bilinçle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler bâtınin varlık kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Göreceksiniz ki bu sıcaklıkölçer güçlü kaliteli yangın kapılarını en muvafık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam intibak sağlamlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi spesiyalist kadromuz ve mübarek çkızılışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir yapıda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi karınin;

Yangın kapılarının üretim amacı anatomi esenlığını yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Montaj sürecinde fen olarak bütün kurallara munis şekilde yerleştirilen tek kanatlı yangın kapısı, hariçarı dosdoğru açılacak şekilde kullanılır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolaylıkla ve dışarıya yakın açılmalıdır.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. yangın kapısı Her palette 15 ekipman nazar boncuğu kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması gülmeyen taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yangın merdiveni ile ilişkin kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir ateş takkadak kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak yapıda olmalıdır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır.

Tamlanan bu bugün dilimleri bir kapının yangına ne derece süre dayanacağını dışa vurum etmektedir. Lakin bu mevzuda tetik çıkmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 zaman de dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı hak itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı panik posta şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı sinein berenarı emeklevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Bir mimarida kullanılan ortak merdivenlerden yangın ve öteki ivedili durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri diğer kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir kuruluşdadır.

Report this wiki page